top of page

Samen sterk voor het dorp Gorredijk

Ongeveer 15 jaar terug kwam filiaalleidster Wieke in Gorredijk terecht. Ze had eerst gestudeerd aan een sportopleiding maar dat bleek toch niet helemaal haar ding te zijn. Uiteindelijk kwam ze via een vacature voor winkelmedewerker bij modewinkel Leads terecht.

Modewinkel Leads vind je door heel noord en oost Nederland. Als je in Gorredijk bent tref je zelfs twee panden aan. Lady Leads en Leads Jeans & Fashion. Zo vind je toch een verrassend groot aanbod aan mode midden in het centrum van Gorredijk.


Wieke is nu meer dan 15 jaar werkzaam bij Leads en inmiddels filiaalleidster. En dat bevalt haar goed. ''Als je de winkel elke dag weer op orde hebt kan je alle aandacht aan de klant geven en is het relaxed en gezellig werken. Het leuke is dat we onze eigen draai aan de inrichting van de winkel mogen geven, dus iedere Leads winkel is ook weer anders. Hierdoor blijven onze winkels aantrekkelijk om overal te bezoeken''.


Maar niet alleen dat zorgt ervoor dat mensen blijven komen verteld Wieke. ''We werken ook met elkaar samen in de omgeving, dus met verschillende ondernemers. Leads werkt natuurlijk vanuit en eigen visie en heeft een eigen blik op het dorp Gorredijk. Maar uiteindelijk geloof ik er in dat je samen veel sterker bent en daardoor ook het dorp interessant houdt voor de bezoeker. In onze winkel zal je bijvoorbeeld ook geurtjes van Daans Drogisterij om de hoek tegenkomen en andersom promoten zij onze winkel ook weer. Zo help je elkaar een beetje.''


Bij een bezoek aan Gorredijk mag je dus modewinkel Leads zeker niet overslaan. Wieke en haar enthousiaste collega's ontvangen je graag met open armen in deze karakteristieke winkel!Vond je dit een leuke blog en kan je niet wachten op meer verhalen van de lokale bevolking? Deel dan deze blog met je vrienden, familie en kennissen en dan zorgen wij ervoor dat er meer inspirerende verhalen op de website blijven verschijnen!


Als je meer informatie te weten wilt komen over modewinkel Leads kan je een kijkje nemen op hun nieuwe website.Comments


bottom of page