top of page
20220816122749_IMG_2892.jpg

Ontdek Gorredijk

Handjeklap

ondernemersdorp

Gorredijk is van origine een echt ondernemersdorp. De drang om te ondernemen hangt er vandaag de dag nog steeds. Ben je op zoek naar een platform om je activiteit of evenement aan te melden? Dan zit je hier goed. VisitGorredijk biedt een portaal waar alle evenementen en activiteiten in- en rondom ingevoerd kunnen worden. Zo bieden we iedereen een overzicht in een gezamenlijke agenda. Om je te helpen promoten we jou evenement ook op social media en kunnen we meer voor je doen op het gebied van advertising. Wil je weten waar we jou nog meer mee kunnen helpen? Lees verder hieronder.

wat kan je aanmelden?

IMG_8327-scaled-1.jpeg

Meld bij VisitGorredijk bijvoorbeeld:

  • Hotel, B&B en andere accommodatietypes

  • Evenementen in Gorredijk en nabije omgeving

  • Toeristische informatie en streekproducten

  • Cafe's, restaurants en andere eet- en drinkgelegeheden

  • Toeristische activiteiten als fietsverhuur, watersport en musea

  • Winkels en bedrijven in Gorredijk 

  • Lokale kleinschalige evenementen als optredens in cafe's, bingoavonden en meer

Maak kennis met de organisatie WHI

De winkeliersvereniging WHI is ontstaan uit een stel fanatieke ondernemers met een hart voor het dorp Gorredijk. De woorden winkels, horeca en industrie vormden tot de naam WHI. De mensen uit de organisatie proberen ervoor te zorgen dat er het gehele jaar door activiteiten in Gorredijk worden uitgevoerd. Zij gaan over het regelen van de aanvraag voor vergunningen en plegen de noodzakelijke telefoontjes om evenementen van de grond te krijgen.

 het bestuur

Screenshot 2022-06-03 221737.png

Anton de Bruin

Hoekstra Portofoons

Screenshot 2022-06-03 223535.png

Jozeph Verloop

De Bakkers van Verloop

Screenshot 2022-06-03 221949.png

Sierd Moll

Sierd Moll Makelaars

2021 oktober.jpg

Doety Peenstra

Modeplein Rinsma

Screenshot 2022-06-03 222322.png

Wessel Kort

Bouw Gorredijk

Nadine Krist_2021 (1).jpg

Nadine Krist

Krist Vishandel/Van Wijnen

1517473643336.jpg

Ebe-Jan van der Woude

Van der Veen & Kromhout

Foto's 10-8-2023 HR (18).jpg

Jaimy Bethlehem

Centrummanager

wat doet de WHi voor gorredijk en de ondernemers?

De WHI houdt zich in Gorredijk veel bezig met activiteiten en evenementen in het dorp. Verschillend van noodzakelijke activiteiten tot vrijwillige evenementen. Daarnaast heeft de WHI een centrummanager die alle lijntjes kort houdt en alle ondernemers, inwoners en toeristen in Gorredijk verbonden en tevreden houdt. De taken van de centrummanager hangen nauw samen met de visie voor het dorp Gorredijk. Aan de centrummanager is de taak alle koppen dezelfde kant op te krijgen en ieder in zijn kracht te laten werken met als doel de visie voor het dorp bereiken. 

Beeldmerk van Gorredijk

Logo-Gorredijk-download.png

Om Gorredijk zo goed mogelijk op de kaart te zetten hebben we de hulp van iedereen nodig. Om herkenbaarheid te creëren heeft de WHI een beeldmerk ontwikkeld voor iedereen. Als we met ons allen zoveel mogelijk gebruik maken van het beeldmerk krijgen we een herkenbaar logo waar mensen Gorredijk aan herkennen.

 

Doordat we hetzelfde beeldmerk gebruiken in promotiemateriaal krijgt iedereen het gevoel dat we samen Gorredijk weer een stukje beter zichtbaar maken voor inwoners, toeristen en ondernemers.

Screenshot 2023-01-26 171101.png

Visie gorredijk 2030

Gorredijk heeft veel voorzieningen, een groot winkelaanbod en een historische uitstraling wat het dorp karakter en identiteit geeft. Maar hebben we dit in 2030 ook nog? Dat is niet te voorspellen maar je kan er wel aan werken en sturing geven. Vandaar dat we samen een visie ontwikkelt hebben. Een visie die aangeeft waar Gorredijk in 2030 wil staan. De eerst stappen zijn al gezet met de projectgroep ''Dorpsplannen'' die energiek werkt aan mooie plannen voor Gorredijk.

Op zoek naar foto's?

Gorredijk is een dorp die iedereen gezien moet hebben. Ben je als ondernemer op zoek naar mooie foto's die je kan gebruiken voor promotie? Neem eens een kijkje naar onze beeldbank waar je alle foto's en logo's vrij mag gebruiken mits je de bij de foto genoemde fotograaf vermeld. 

Blijf op de hoogte

  • LinkedIn
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page