top of page
IMG-20240609-WA0019.jpg

 Ontdek Gorredijk 

Handjeklap

ondernemersdorp

Gorredijk is van origine een echt ondernemersdorp. De drang om te ondernemen hangt er vandaag de dag nog steeds. Ben je op zoek naar een platform om je activiteit of evenement aan te melden? Dan zit je hier goed. VisitGorredijk biedt een portaal waar alle evenementen en activiteiten in- en rondom ingevoerd kunnen worden. Zo bieden we iedereen een overzicht in een gezamenlijke agenda. Om je te helpen promoten we jou evenement ook op social media en kunnen we meer voor je doen op het gebied van advertising. Wil je weten waar we jou nog meer mee kunnen helpen? Lees verder hieronder.

Maak kennis met winkeliersverening WHI

De winkeliersvereniging WHI is ontstaan uit een stel fanatieke ondernemers met een hart voor het dorp Gorredijk. De woorden winkels, horeca en industrie vormden tot de naam WHI. Inmiddels ligt de focus vooral op winkels in het centrumgebied van Gorredijk.

 

De mensen uit de organisatie proberen ervoor te zorgen dat er het gehele jaar door activiteiten in Gorredijk worden uitgevoerd. Zij gaan over het regelen van de aanvraag voor vergunningen en plegen de noodzakelijke telefoontjes om evenementen van de grond te krijgen.

 het bestuur

1706786803738_edited.jpg

Teake Peereboom

Café de Peer

image.png

Pieter Bijlsma

Albert Heijn, Etos, Gall&Gall en Primera Gorredijk

Photo_2125-1-1024x1024.jpg

Baukje van der Vlugt

By Bauk Delicatessen

fd44369e-941d-4f6b-a992-18c5d7a5b8d7_thumb1024_edited.jpg

Rogier Wijnstok

Cuvi Jewellery & Fashion

Screenshot 2022-06-03 222322.png

Wessel Kort

Bouw Gorredijk en Kort & Kort

Foto's 10-8-2023 HR (18).jpg

Jaimy Bethlehem

Centrummanager Gorredijk

1517473643336.jpg

Ebe-Jan van der Woude

Van der Veen & Kromhout

wat doet de WHi voor gorredijk en de ondernemers?

De WHI houdt zich in Gorredijk veel bezig met activiteiten en evenementen in het dorp. Verschillend van noodzakelijke activiteiten tot vrijwillige evenementen. Daarnaast heeft de WHI een centrummanager die alle lijntjes kort houdt en alle ondernemers, inwoners en toeristen in Gorredijk verbonden en tevreden houdt. De taken van de centrummanager hangen nauw samen met de visie voor het dorp Gorredijk waaraan samengewerkt wordt met Plaatselijk Belang Gorredijk. Aan de centrummanager is de taak alle koppen dezelfde kant op te krijgen en ieder in zijn kracht te laten werken met als doel Gorredijk zo leefbaar mogelijk maken voor ondernemers, inwoners en toeristen. 

Je als ondernemer vestigen in gorredijk?

In Gorredijk hebben we een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor ondernemers. Met een groot voorzieningenniveau en de groeiende kern van Gemeente Opsterland de aankomende jaren is Gorredijk een plek waar je als ondernemers kan groeien. Kom via onderstaande opties in contact met de centrummanager.

Beeldmerk van Gorredijk

Onze huisstijl

Logo-Gorredijk-download.png

Om Gorredijk zo goed mogelijk op de kaart te zetten hebben we de hulp van iedereen nodig. Om herkenbaarheid te creëren heeft de WHI een beeldmerk ontwikkeld voor iedereen. Als we met ons allen zoveel mogelijk gebruik maken van het beeldmerk krijgen we een herkenbaar logo waar mensen Gorredijk aan herkennen.

 

Doordat we hetzelfde beeldmerk gebruiken in promotiemateriaal krijgt iedereen het gevoel dat we samen Gorredijk weer een stukje beter zichtbaar maken voor inwoners, toeristen en ondernemers.

Screenshot 2023-01-26 171101.png

Visie gorredijk 2030

Gorredijk heeft veel voorzieningen, een groot winkelaanbod en een historische uitstraling wat het dorp karakter en identiteit geeft. Maar hebben we dit in 2030 ook nog? Dat is niet te voorspellen maar je kan er wel aan werken en sturing geven. Vandaar dat we samen een visie ontwikkelt hebben. Een visie die aangeeft waar Gorredijk in 2030 wil staan. De eerst stappen zijn al gezet met de projectgroep ''Dorpsplannen'' die energiek werkt aan mooie plannen voor Gorredijk.

Op zoek naar foto's?

Gorredijk is een dorp die iedereen gezien moet hebben. Ben je als ondernemer op zoek naar mooie foto's die je kan gebruiken voor promotie? Neem eens een kijkje naar onze beeldbank waar je alle foto's en logo's vrij mag gebruiken mits je de bij de foto genoemde fotograaf vermeld. 

Blijf op de hoogte

  • LinkedIn
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page