Ontdek Gorredijk

Voor ondernemers

download-removebg-preview.png

Maak kennis met de organisatie WHI

De winkeliersvereniging WHI is ontstaan uit een stel fanatieke ondernemers met een hart voor het dorp Gorredijk. De woorden winkels, horeca en industrie vormden tot de naam WHI. De mensen uit de organisatie proberen ervoor te zorgen dat er het gehele jaar door activiteiten in Gorredijk worden uitgevoerd. Zij gaan over het regelen van de aanvraag voor vergunningen en plegen de noodzakelijke telefoontjes om evenementen van de grond te krijgen.

Maak kennis met het bestuur

Screenshot 2022-06-03 221737.png

Anton de Bruin

Hoekstra Portofoons

Screenshot 2022-06-03 223535.png

Jozeph Verloop

De Bakkers van Verloop

Screenshot 2022-06-03 221949.png

Sierd Moll

Sierd Moll Makelaardij

download-removebg-preview.png

Doety Peenstra

Heeren van Rinsma

Screenshot 2022-06-03 222322.png

Wessel Kort

Bouw Gorredijk

download-removebg-preview.png

Nadine Krist

Krist Vishandel

Screenshot 2022-06-03 222628_edited.jpg

Durk Jan Zantema

Van der Veen & Kromhout

Screenshot 2022-06-04 161230.png

Thomas Kroon

Stibego/WHI

wat doet de WHi voor gorredijk en de ondernemers?

De WHI houdt zich in Gorredijk veel bezig met activiteiten en evenementen in het dorp. Verschillend van noodzakelijke activiteiten tot vrijwillige evenementen. Hieronder is een overzicht met informatie over de acties die het bestuur dagelijks, wekelijks, maandelijks of jaarlijks uitvoert.

Swefilo

Ieder jaar vindt er in Gorredijk de Swefilo plaats. Fanatieke sporters leggen een triatlon parcours af door het dorp. Je kan meedoen als team of individu.

Taak WHI: Ondersteunend

markus-spiske-x9NswyAWh2E-unsplash.jpg

Winkel en win

Jaarlijks vind deze actie plaats samen met de WHI-leden in Gorredijk. Bij aankoop van een product bij een lid maak je kans op mooie prijzen.

Taak WHI: Ondersteunend

DSC04094-1-2-1.jpg

Winterfair

Als de winter is aangebroken kunnen we altijd wel wat warmte en gezelligheid gerbuiken. In hartje Gorredijk vind je jaarlijks een sfeervolle Winterfair. 

 

 

Taak WHI: Organisator

pexels-cottonbro-4551297.jpg

Opening Turfroute

De bekendste vaarroute van Zuidoost Friesland wordt in de zonnige maanden druk bevaren. De opening wordt dan ook gevierd.

 

 

Taak WHI: Organisator

DSC00145-1-2-1.jpg

Music meeting

Jaarlijks vindt dit muzikale evenement plaats in Gorredijk. Het hele dorp trekt erop uit om een feestje te bouwen. Ben jij er ook bij?

Taak WHI: Ondersteunend

vishnu-r-nair-m1WZS5ye404-unsplash.jpg

Avond4daagse

Jaarliks worden de wandelschoenen weer uit de kast gehaald en loopt heel Gorredijk 4 dagen lang de mooiste routes in de omgeving. Doe jij dit jaar ook mee?

 

 

Taak WHI: Ondersteunend

juliane-liebermann-Pw7i-YVg5uM-unsplash.jpg

Lid worden van de WHI?

De WHi zet zich ieder jaar weer in om zoveel mogelijk leuke en aantrekkelijke activiteiten in Gorredijk te organiseren. Hiervoor zetten de vrijwilligers van de WHI zich in. Echter zijn veel vrijwilligers ook ondernemers en is de vrije tijd vaak schaars. Alle hulp is dus zeker welkom! Ben je geïnteresseerd en wil je graag iets betekenen voor Gorredijk? Meld je dan aan via info@whigorredijk.nl en help mee met het bedenken en organiseren van activiteiten.

Heb je vragen over de WHI of wil je graag een idee delen? Mail dan naar info@whigorredijk.nl 

Wil je gewoon op de hoogte blijven van alles wat er in het dorp gaande is? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en krijg maandelijks een update van alles wat er in Gorredijk en omgeving gebeurd.

Activiteitencommissie van Gorredijk

Omdat er in Gorredijk jaarlijks veel belangstelling is om activiteiten te organiseren is hier vanuit de WHI een aparte activiteitencommissie voor opgesteld. Deze personen zetten zich specifiek en vrijwillig in voor het organiseren van activiteiten in het dorp Gorredijk.

download-removebg-preview.png

Geeske Keimpema

De Handwerkparel

download-removebg-preview.png

Sjoukje van den Bosch

Particulier en betrokken Gorredijkster

IMG_1340.PNG

Jaimy Bethlehem

DeFreelanceMarketeer/

Eigenaar VisitGorredijk

Zoals je ziet is de activiteitencommissie kleinschalig en kunnen we wel wat extra handjes gebruiken. Ben jij een inwoner of ondernemer met een hart voor Gorredijk en steek je graag je handen uit de mouwen voor een gezellig Gorredijk? Geef je dan hieronder op voor de activiteitencommissie.

Beeldmerk van Gorredijk

Om Gorredijk zo goed mogelijk op de kaart te zetten hebben we de hulp van iedereen nodig. Om herkenbaarheid te creëren heeft de WHI een beeldmerk ontwikkeld voor iedereen. Als we met ons allen zoveel mogelijk gebruik maken van het beeldmerk krijgen we een herkenbaar logo waar mensen Gorredijk aan herkennen. En doordat iedereen hetzelfde beeldmerk gebruikt in promotiemateriaal krijgt iedereen het gevoel dat we samen Gorredijk weer een stukje beter zichtbaar maken voor inwoners, toeristen en ook ondernemers.

Logo-Gorredijk-download.png

Op zoek naar foto's?

Gorredijk is een dorp die iedereen gezien moet hebben. Ben je als ondernemer op zoek naar mooie foto's die je kan gebruiken voor promotie? Neem eens een kijkje naar onze beeldbank waar je alle foto's en logo's vrij mag gebruiken mits je de bij de foto genoemde fotograaf vermeld. 

Blijf op de hoogte

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle