Evenementenkalender

In en om Gorredijk zijn er wekelijks evenementen te vinden voor jong en oud. Ben je nieuwsgierig wat je de aankomende periode kan beleven? Neem eens een kijkje in onze evenementenkalender.

Ontbreekt er een evenement?

Laat het ons weten. Neem contact met ons op via de contactpagina en dan zorgen wij ervoor dat het evenement zichtbaar wordt op deze website!

Geplande evenementen

 • Aan de andere kant - zoektocht naar talent
  wo 07 dec.
  Gorredijk
  De voorstelling “Aan de andere kant” vertelt het verhaal over Joppe. Joppe leeft in een wereld vol talentenjachten. In deze wereld bestellen ouders perfect DNA en doen alles om hun kind tot “super kid” te maken.
 • De Wâldsang
  zo 11 dec.
  Gorredijk
  Brassband De Wâldsang werd begin jaren ’70 opgericht als koperensemble van de plaatselijke muziekschool in Buitenpost. In de jaren die volgden werd de band steeds succesvoller en won diverse brassfestivals en kampioenschappen.
 • Winterfair Gorredijk 2022
  zo 18 dec.
  Gorredijk
  Op zondag 18 december in het weekend voor kerst vind de Winterfair Gorredijk 2022 plaats. Kom je ook kijken? Wil je een stand op de markt? Mail voor meer informatie naar info@whigorredijk.nl
 • Stroatklinkers (i.s.m. ’t Nut Gorredijk)
  zo 18 dec.
  Gorredijk
  De Stroatklinkers zijn in 1990 ontstaan als een gelegenheidsbandje voor een optreden in het toenmalige Groningstalige radioprogramma van RTV Noord. Bijzonder is dat de Stroatklinkers gekozen hebben voor het Groningse dialect in combinatie met zgn. bluegrass-muziek.
 • Oliebollenloop Gorredijk
  za 31 dec.
  Gorredijk
  Ieder jaar trekt Gorredijk de hardloopschoenen weer aan om massaal mee te doen aan de Oliebollenloop. Schrijf je voor 1 december in voor de 4 mijl of 10km en ontvang een craft shirt helemaal gratis.