top of page
Boot voor de Rinsma.jpg

 Ontdek Gorredijk 

Modedorp

Rinsma Modeplein

Denk je aan Gorredijk dan denk je al gauw aan Rinsma. Het meer dan 130 jaar oude familiebedrijf is tegenwoordig een van de grootste modewinkels van Nederland. En dat vind je allemaal in hartje Gorredijk. Met veel parkeerruimte voor de deur, een goede busverbinding, bereikbaarheid te voet en met de fiets kan je op alle manieren een bezoek brengen aan dit populaire modehuis. 

3600-rinsma-modeplein21417.jpg

zij van rinsma

Met 250 modemerken verdeeld over 4 etages ben je hier niet snel uitgekeken. Inspirerende mode en professionals die met je meedenken over de beste kledingkeuze voor jou. En als je verzekerd wilt zijn van het beste advies dan kan je zelfs een personal shopper boeken. 

DSC07710-1-1.jpg

hij van rinsma

Ook voor de mannen is er genoeg keuze. Met ruim 80 modemerken en schoenen staat er sinds 2015 een complete modewinkel voor mannenkleding. En zelfs voor een fris kapsel of goed geschoren baard kan je terecht bij de de huisbarbier die wekelijks aanwezig is. 

De Heeren van Rinsma.jpg

Qulotte Lingerie & Badmode

Je lingerie en ondergoed mag ook mooi zijn. En laat Qutotte door nou het perfecte assortiment voor hebben. Met meer dan 15 merken aan bad- en lingeriemode heb je een ruime keuze. Voor dames en heren.

YWViZWRhNmUyNTBmMjJhZjA0NmJhYjUyOGE5Y2M5NTMzZTBhOGI1Nw==.jpeg

eten & drinken

Voor kleding shoppen neem je de tijd en daarbij hoort ook horeca. Bij het net geopende terras aan de Turfroute, De Tuinkamer, kan je heerlijk genieten van een maaltijd en drankje. Binnen kan je genieten op De Balustrade van een heerlijk bakje koffie. Zo kan je nog even nagenieten van je winkelervaring in Gorredijk maar ook nog even bedenken of je wel uitgeshopt bent of toch nog even een rondje doet.

thumb.jpg

Blijf op de hoogte

  • LinkedIn
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page