DSC00579-1-1-1.jpg

Ontdek Gorredijk

Over VisitGorredijk

Informatie

visie

VisitGorredijk is een informatie platform voor toeristen, inwoners en ondernemers die betrokken zijn met het dorp Gorredijk. Voor toeristen geldt dit platform als een online gids bij een bezoek aan Gorredijk. Voor inwoners als informatievoorziening en inspiratie. En tot slot voor ondernemers als een platform waar de ondernemer contact kan zoeken met mede-ondernemers en de onderneming kan uitlichten.

Missie

VisitGorredijk wil het dorp Gorredijk op de kaart zetten voor de toerist, inwoner en ondernemer. In eerste instantie door online aanwezig te zijn en meer bereik en bekendheid te creëren. In de toekomst wil VisitGorredijk ook fysieke acties ondernemen in het dorp om het nog aantrekkelijker te maken voor toerist, inwoner en ondernemer. Zo willen we de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van het dorp Gorredijk nog verder versterken.

Ontstaan

VisitGorredijk is ontstaan door een initiatief van toerisme student Jaimy Bethlehem. In de zomer van 2021 kwam hij op het idee een platform op te starten waar iedereen die op welke manier dan ook betrokken is met het dorp Gorredijk op terecht kan. Van toerist tot inwoner en ondernemer.

Heb je vragen?

Wil je graag betrokken zijn bij VisitGorredijk als ondernemer? Heb je ideeën die je wilt delen? Of gewoon een vraag waar je antwoord op wilt krijgen? Twijfel niet en neem gerust contact op:

Mail: visitgorredijk@gmail.com

Whatsapp: +31 6 29883558

''in Gorredijk is veel te doen maar er kan nog veel meer potentieel uitgehaald worden''

IMG_1340.PNG

Beste bezoeker van deze website, mijn naam is Jaimy Bethlehem. In de zomer van 2021 ben ik het platform VisitGorredijk begonnen. Als HBO student aan een toerisme opleiding zie ik veel potentieel in het dorp Gorredijk wat betreft toerisme. Maar dat niet alleen. Er liggen namelijk ook ontzettend veel mooie kansen voor de inwoners en ondernemers.

Toen ik online op zoek ging naar bezienswaardigheden en activiteiten in Gorredijk kwam ik tot mijn verbazing weinig tegen. Ik ben zelf opgegroeid in het dorp en heb het door de jaren heen ook flink zien veranderen. In positieve en soms ook in negatieve zin. Toen ik in 2020 kwam wonen in het centrum van Gorredijk kwam ik er pas echt achter hoeveel er eigenlijk te doen is. Alleen het grote probleem wat ik en vaak ook anderen ondervonden, de zichtbaarheid van Gorredijk. Er bestaan losse sites met allerlei informatie maar niet een algemeen platform waar men alles op kan vinden. Dit zelfde geld voor de fysieke zichtbaarheid van het centrum, het is toch vaak zoeken in Gorredijk.

Hier uit is het idee om een online platform te creëren ontstaan. Eerst met social media accounts waar nu wekelijks highlights van Gorredijk worden uitgelicht, van ondernemer tot inwoner. Later kwam deze website erbij waar een zo compleet mogelijk overzicht van alle activiteiten in de omgeving van Gorredijk te vinden is. 

Dit alles met als doel Gorredijk op de kaart te zetten voor inwoner, ondernemer en toerist. In eerste instantie online. Maar een droom is om later ook veel projecten in het dorp te beginnen. Met de aanpak van achterstallige plekken, het aanplanten van meer groen, het stimuleren tot meer duurzame initiatieven, ondernemers krachten laten bundelen en maandelijks evenementen of activiteiten organiseren in het dorp.

Er is genoeg te doen in het dorp Gorredijk. Maar er kan nog veel meer potentieel uitgehaald worden. Daarom hoop ik met dit platform ondernemers te blijven stimuleren om door te gaan en de onderneming aantrekkelijk te houden, inwoners tot nieuwe ideeën te brengen en toeristen een overzichtelijke gids te bieden van het dorp Gorredijk.

Gebruik van foto's

De foto's op deze website zijn gemaakt door Slagge.nl, VisitGorredijk, Chris Bruinsma en derden. Er zit veel tijd in het verzamelen van foto's met daarbij de juiste bronvermelding. Daarom zijn de foto's alleen te gebruiken op andere platformen met toestemming van de bijbehorende partij. Dit om misverstanden te voorkomen. Wil je toch graag een foto gebruiken van deze website of de sociale media accounts? Neem dan contact met ons op via visitgorredijk@gmail.com

Blijf op de hoogte

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle