top of page
IMG20220702121559.jpg

 Ontdek Gorredijk 

In beweging

Activiteiten 

Ben je nieuwsgierig naar wat voor activiteiten je allemaal kan doen in Gorredijk en omgeving? Dan is dit de pagina waar je moet zijn. Van een sportieve activiteit tot bezoek aan een museum er is genoeg te ontdekken!

pexels-kindel-media-7426143.jpg

Supverhuur mind and running

Wil je Gorredijk op een avontuurlijke manier ontdekken? Dan is dit vanaf een sup een unieke ervaring!

Locatie: Gorredijk 

WOensdagmarkt

Iedere woensdag vind je op het plein bij de Albert Heijn een markt. Heerlijke verse lokale streekproducten zijn hier te verkrijgen.

 

Locatie: Gorredijk

Photo_0388-1024x1024-1.jpg

Mind and running

Wietske haar enthousiasme is aanstekelijk. Ze laat je met Mind and Running graag zien hoe je jouw mindset voor goed kan veranderen.

Locatie: Gorredijk

museum000.jpg

1e nederlandse opelmuseum

Het eerste officiële Opelmuseum van Nederland vind je in Tijnje. Op een kleine 10 minuten vanaf Gorredijk kan je als autoliefhebber je ogen uitkijken.

Locatie: Tijnje

tatiana-rodriguez-iuKj0rRRddA-unsplash.jpg

De koppenjan   

Een leuke activiteit doen en dit afsluiten met de lekkerste pannenkoek die je maar kan verzinnen? Bij De Koppenjan is het beide mogelijk. Op een steenworp afstand van Gorredijk vind je deze locatie.

Locatie: Jubbega

Screenshot 2022-06-09 215416.png

Zwembad de Delte

Even afkoelen? Zwembad de Delte kent ruime buitenzwembaden en een uitgestrekte heide om heerlijk te relaxen.

Locatie: Gorredijk

DSC02835-1.jpg

Gordykster Merke

Gorredijk kent sinds de 18e eeuw jaarlijks twee jaarmarkten. In het voorjaar en najaar. Beter bekend als de Gordykstermerke.

Locatie: Gorredijk

20220116113129_IMG_2713.JPG.jpg

Kortezwaag sportcentrum

Kortezwaag is het sporthart van Gorredijk. Je kan hier squashen, tenissen, voetballen en zelfs genieten van een spa. Als je iets sportiefs zoekt moet je hier zijn.

Locatie: Gorredijk

Sparjebird-16-1024x683.jpg

Blokhut Sparjebird

Op zoek naar natuur maar ook een lekker hapje eten? Blokhut Sparjebird is een lunchroom waar je ook groepsactiviteiten kan doen.

Locatie: Hemrik

pexels-pixabay-158101.jpg

Ooievaarsdorp Beetsterzwaag

Ooievaars waren ooit bijna verdwenen uit Friesland. Maar door inzet van natuurliefhebbers zijn ze terug in overvloed. Vlakbij Beetsterzwaag vind je zelfs een waar Ooievaarsdorp.

Locatie: Beetsterzwaag

DSC03775-1.jpg

Museum Opsterlân

Dit historische museum geeft je het gevoel weer terug te gaan in de tijd. Alles over de historie van Gorredijk en de omgeving vind je hier.

Locatie: Gorredijk

pexels-jody-parks-4668487.jpg

mountainbike route 

In Gorredijk start een bekende mountainbikeroute in Zuidoost Friesland. De route Gorredijk-Beetsterzwaag is zeker de moeite waard om te verkennen.

Locatie: Gorredijk-Beetsterzwaag

GalerieHoogenboschkopie.jpg

galerie  hoogenbosch

Kunstliefhebber? Galerie Hoogenbosch is meerder keren per jaar geopend met steeds weer een verrassende expositie. Alleen het gebouw en de tuin is al een kijkje waard.

Locatie: Gorredijk

pexels-laila-klinsmann-883630.jpg

Stoeterij Swarte Paert

Ben je fan van paardrijden? Bij het Swarte Paert kan je terecht voor groepsbezoeken en de bossen van Beetsterzwaag ontdekken.

Locatie: Hemrik

Ontbreekt er een activiteit?

Laat het ons weten. Neem contact met ons op via de contactpagina en dan zorgen wij ervoor dat de activiteit zichtbaar wordt op deze website!

Blijf op de hoogte

  • LinkedIn
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page