top of page

do 21 mrt

|

Gorredijk

Rayen Panday

Je verdiende loon krijgen is iets wat we altijd bij een ander gebruiken, maar vrijwel nooit bij onszelf. Karma kennen we toe aan ‘het universum’, terwijl we zelf beslissen waar en wanneer het moet gebeuren. En vooral bij wie.

Rayen Panday
Rayen Panday

Tijd en locatie

21 mrt 2024, 20:15

Gorredijk, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk, Nederland

Over het evenement

Karma

Je verdiende loon krijgen is iets wat we altijd bij een ander gebruiken, maar vrijwel nooit bij onszelf. Karma kennen we toe aan ‘het universum’, terwijl we zelf beslissen waar en wanneer het moet gebeuren. En vooral bij wie. Karma is van oorsprong echter een principe dat verwijst naar het verrichten van daden, maar niet de gevolgen daarvan. Het betekent letterlijk ‘handeling' en kent geen goed of kwaad… Maar goed, laten we voor nu maar even de volle focus richten op deze voorstelling. Vol verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Geen dans. Waarschijnlijk geen dans. Dat hangt toch wel een beetje van je karma af.     

Sinds het winnen van het Groninger Student Cabaret Festival, is Rayen Panday een vast gezicht in Nederlands cabaretlandschap. Zo kunt u hem bijvoorbeeld kennen van Comedytrain en van het nieuwe programma ‘Laughing out Loud’ van Prime Video. Ook heeft hij al meerdere voorstellingen gemaakt, die lovende reacties hebben ontvangen.    

Donderdag 21 maart 2024 

Aanvang 20:15 uur  

Entree: € 22,50 (incl. consumptie)   

Skâns Compleet-arrangement € 12,00 p.p. (vooraf koffie/thee met lekkers, achteraf een drankje met een borrelplankje)  

Indien het niet lukt met het bestellen van de tickets, kunt u een mail sturen naar info@skans.nl. Dan helpen wij u graag verder.

Ga voor meer informatie en ticketverkoop naar www.skans.nl

Deel dit evenement

bottom of page