top of page

za 20 apr

|

Gorredijk

O'DREAMS

O’DREAMS is een Iers/Nederlands klasse trio dat oprecht, ontroerend en opzwepend is en het publiek met rijke anekdotes, eerlijke scherpte en heerlijke humor werkelijk weet te raken.' 'Dublin’ is een uiterst boeiende, vermakelijke ode aan de Ierse hoofdstad.

O'DREAMS
O'DREAMS

Tijd en locatie

20 apr 2024, 20:15

Gorredijk, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk, Nederland

Over het evenement

Dublin

O’DREAMS struint door Dublin en neemt het publiek mee in de bruisende hoofdstad van Ierland. Langs iconische plekken waarachter bijzondere muzikale verhalen schuilgaan. Verhalen over de inwoners van Dublin. Maar óók over de vele avonturen die de muzikanten er zelf beleven. O’DREAMS zingt en speelt legendarische songs die onlosmakelijk verbonden zijn met de Ierse hoofdstad. Luister ademloos naar prachtige, driestemmig gezongen ballads. Ga ten onder in een opwindende roes van Ierse humor en vrolijkheid. En doe mee aan de hilarische pubquiz waar jouw kennis over Dublin en die van je mede theaterbezoekers flink wordt getest.  

O’DREAMS is een Iers/Nederlands klasse trio dat oprecht, ontroerend en opzwepend is en het publiek met rijke anekdotes, eerlijke scherpte en heerlijke humor werkelijk weet te raken.' 'Dublin’ is een uiterst boeiende, vermakelijke ode aan de Ierse hoofdstad. Dé voorstelling van 2022-2023 die liefhebbers van Ierland, Ierse muziek en fenomenale verhalen niet mogen missen.  

Danny Guinan (zang, gitaar), John Flierman (zang, gitaar, bouzouki, bodhran), Ed Veltrop (zang, accordeon, piano, toetsen).  

Zaterdag 20 april 2024  

Aanvang 20.15 uur 

Entree: €19,50 (incl. consumptie)  

Skâns drankje met een plankje € 7,50  (na afloop van de voorstelling)  

Skâns Compleet-arrangement € 12,00 p.p. (vooraf koffie/thee met lekkers, achteraf een drankje met een borrelplankje)  

Indien het niet lukt met het bestellen van de tickets, kunt u een mail sturen naar info@skans.nl. Dan helpen wij u graag verder.

Ga voor meer informatie en ticketverkoop naar www.skans.nl

Deel dit evenement

bottom of page