top of page

za 09 mrt

|

Gorredijk

Milène van der Smissen

The Queen of Country, dat kan er maar één zijn: Dolly Parton! Als haar allergrootste fan neemt zangeres en actrice Milène van der Smissen u in ‘Voor mijn part Dolly’ daarom mee in het leven van haar idool.

Milène van der Smissen
Milène van der Smissen

Tijd en locatie

09 mrt 2024, 20:15

Gorredijk, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk, Nederland

Over het evenement

Voor mijn part Dolly

The Queen of Country, dat kan er maar één zijn: Dolly Parton! Als haar allergrootste fan neemt zangeres en actrice Milène van der Smissen u in ‘Voor mijn part Dolly’ daarom mee in het leven van haar idool. Ook voert ze verrassende arrangementen uit van die waanzinnig bekende songs als ‘Jolene’ en ‘9 to 5’.   

Hoe werd Dolly Parton de wereldster die ze is? In deze voorstelling gaat Milène in gesprek met dit muziek-icoon, die op 19 januari 2023 maar liefst 77 kaarsjes uitblies. Het publiek neemt zij aan de hand van de tijdloze (country) muziek mee op een ontroerende en muzikale reis, vol foute mannen en sterke vrouwen. Milène wordt begeleid door gitarist Wijtze Valkema of Levi Manner.    

Milène over Dolly Parton: ‘De muziek van Dolly weet me tot tranen toe te roeren en laat me springen en dansen van vreugde. Ik ben gefascineerd door de manier waarop Dolly zich als artiest en mens profileert. Bovenal ben ik totaal ondersteboven van haar rake teksten, meeslepende verhalen en aanstekelijke melodieën.’    

Zaterdag 9 maart 2024  

Aanvang 20:15 uur  

Entree: € 22,00 (incl. consumptie)   

Skâns Compleet-arrangement € 12,00 p.p. (vooraf koffie/thee met lekkers, achteraf een drankje met een borrelplankje)  

Indien het niet lukt met het bestellen van de tickets, kunt u een mail sturen naar info@skans.nl. Dan helpen wij u graag verder.

Ga voor meer informatie en ticketverkoop naar www.skans.nl

Deel dit evenement

bottom of page