top of page

za 11 mei

|

Gorredijk

MAESTRO

U kent Maestro vast en zeker al van tv, het programma waarin bekende Nederlanders zonder dirigeerervaring de muzikale strijd met elkaar aangaan. Maar wist u dat Gorredijk ook haar eigen live Maestro heeft?

MAESTRO
MAESTRO

Tijd en locatie

11 mei 2024, 20:15

Gorredijk, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk, Nederland

Over het evenement

Wie wordt de Maestro van Friesland?

U kent Maestro vast en zeker al van tv, het programma waarin bekende Nederlanders zonder dirigeerervaring de muzikale strijd met elkaar aangaan. Maar wist u dat Gorredijk ook haar eigen live Maestro heeft? Op 11 mei nemen enkele prominente Friezen het namelijk tegen elkaar op, in samenwerking met lokale muzikanten. Wie gaat ervandoor met de fel begeerde eerste prijs en natuurlijk de eer? Dat ziet u deze avond in De Skâns!   

Iedere maestrodirigent krijgt twee muziekstukken om te bewijzen dat hij/zij de maestro van Friesland is. Zij worden bejureerd door een driekoppige vakkundige jury die naast muzikaliteit ook zeker het entertainment onder de loep gaat nemen.    

Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de invulling, maar dat de avond een groot spektakel gaat worden, dat staat vast! Wilt u weten welke maestro’s uiteindelijk plaatsnemen op de bok? Houd dan onze website, Facebook en Instagram in de gaten.    

Zaterdag 11 mei 2024 

Aanvang 20:15 uur  

Entree: € 12,50 (incl. consumptie)   

Skâns Compleet-arrangement € 12,00 p.p. (vooraf koffie/thee met lekkers, achteraf een drankje met een borrelplankje)  

Indien het niet lukt met het bestellen van de tickets, kunt u een mail sturen naar info@skans.nl. Dan helpen wij u graag verder.

Ga voor meer informatie en ticketverkoop naar www.skans.nl

Deel dit evenement

bottom of page