top of page

wo 08 mrt.

|

Gorredijk

Lezing: Meer rust in je drukke leven door energiecoach Ymkje van MultiplyME

Lezing bij Daan's Drogisterij Voelt het alsof je geleefd wordt? Dat er áltijd wel íets moet en je nauwelijks toekomt aan wat écht belangrijks is voor je? Is het vooral heel druk in je hoofd? Dan is deze workshop voor jou.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lezing: Meer rust in je drukke leven door energiecoach Ymkje van MultiplyME

Tijd en locatie

08 mrt. 19:00 – 21:00

Gorredijk, Langewal 8 B, 8401 DD Gorredijk, Nederland

Over het evenement

Voelt het alsof je geleefd wordt? Dat er áltijd wel íets moet en je nauwelijks toekomt aan wat écht belangrijks is voor je? Is het vooral heel druk in je hoofd? Dan is deze workshop voor jou.

We leven in een tijd waarin druk zijn de norm lijkt en we continu worden geprikkeld om ‘aan’ te staan. De verhouding tussen inspanning en ontspanning is bij de meeste mensen zoek. Juist nu is het zó belangrijk om bewuster te kiezen voor jezelf, meer rust in te bouwen en tijd te nemen om te los te komen van de dagelijkse drukte.

Wat gaan we doen?

  • Je krijgt inzicht in hoe jij jouw energie verdeeld;
  • Je ontvangt de tools om meer balans te ervaren;
  • Zodat jij meer rust voelt en bewuster en met meer focus je leven leidt.

Over Ymkje:

Ik ben Ymkje, coach, trainer en eigenaar van MultiplYMe. Als vitaliteitspecialist en mindsetexpert is mijn missie om de wereld elke dag een stukje fitter te maken. Júist nu is dit belangrijker dan ooit!

Als drielingmoeder en eeuwige 'ik wil altijd meer dan past in de tijd die ik heb' optimist weet ik hoe groot de uitdaging is om goed om te springen met je eigen energie en voldoende rust te pakken tussen alle hectiek door. Mijn drie zoons zijn daarin absoluut mijn grootste spiegel én inspiratiebron.

Steeds beter weet ik aan welke knoppen ik bij mezelf moet draaien om me energiek en goed te voelen. Zo is mijn ochtendroutine me heilig. Ik ben 's ochtends ruim voor zessen al op de been en deel de magie van de ochtend inmiddels met een hele community in mijn programma MoveME.

Mijn aanpak is lekker nuchter en kijk ik graag on the bright side of life (tudu tudu tudududuuuu :P).

WHERE FOCUS GOES, ENERGY FLOWS! is mijn lijfspreuk: jij kiest zélf waar je energie naartoe gaat!

Voel je welkom bij de Lezing "Meer rust in je drukke leven" van energiecoach Ymkje op woensdagavond 8 maart van 19:00 - 21:00 bij Daan's Drogisteirj. Inloop start v.a. 18:45 en is inclusief koffie/thee en iets lekkers. Reserveer op tijd je plek!

Reserveer je plekje via eventbrite.nl

Deel dit evenement

bottom of page