top of page

wo 15 feb

|

Gorredijk

Lezing: Maak kennis met Hypnotherapie

Lezing bij Daans Drogisterij Wist je dat we veel dingen vanuit ons onderbewuste doen? Namelijk ongeveer 95%. Daar werk ik dan ook mee als hypnotherapeut. Heb jij je afgevraagd wat is dat nou precies, hypnose/ regressietherapie? Wat kan je daar eigenlijk mee? Hoe gaat dat in zijn werk?

Lezing: Maak kennis met Hypnotherapie
Lezing: Maak kennis met Hypnotherapie

Tijd en locatie

15 feb 2023, 19:00 – 21:00

Gorredijk, Langewal 8 B, 8401 DD Gorredijk, Nederland

Over het evenement

Wist je dat we veel dingen vanuit ons onderbewuste doen? Namelijk ongeveer 95%. Daar werk ik dan ook mee als hypnotherapeut.

Heb jij je afgevraagd wat is dat nou precies, hypnose/ regressietherapie? Wat kan je daar eigenlijk mee? Hoe gaat dat in zijn werk? Ben ik dan helemaal weg? Vanaf welke leeftijd kan je dit doen? Is er een vergoeding mogelijk?

In deze lezing krijg je hier allemaal antwoord op. Stap voor stap. Ik merk zelf vaak dat er een bepaald beeld nog is van hypnose. Namelijk het beeld: "Iemand knipt in de vingers en je kan iemand alles laten doen". Dit is echter niet wat er gebeurt met hypnotherapie.

Ik ga naar het onderbewuste om te kijken waar de onbalans zit. Door blokkades/rommel op te ruimen, komt iemand weer beter in zijn vel. Kortom meer in balans. Hierbij begeleid ik. Aan de hand van een casus ga ik jullie mee nemen in de wereld van hypnotherapie.

Zodat het helder is wat je er allemaal mee kan. Er zijn namelijk behoorlijk veel opties!

Het wordt een interactieve avond. Dus we gaan ook wat oefeningen doen, zodat jij kan kennismaken met hypnotherapie en natuurlijk al wat inzicht gaat krijgen in jezelf. Zo kan je ook beter voelen of het iets voor je is. Er is natuurlijk ook altijd ruimte voor vragen.

Voel je welkom bij de Lezing "Maak kennis met Hypnotherapie" van Therapeut Geke Suik op woensdagavond 15 februari van 19:00 - 21:00 bij Daan's Drogisterij. Inloop start v.a. 18:45 en is inclusief koffie/thee en iets lekkers. Reserveer op tijd je plek!

Reserveer je plek via eventbrite.nl

Deel dit evenement

bottom of page