top of page

wo 22 mrt

|

Gorredijk

Lezing: Darmklachten & Essentiële suikers + Proeverij door Marinde & Joan

Lezing bij Daan's Drogisterij Wil jij weten welke essentiële suikers uit voeding een positieve bijdrage kunnen leveren aan deze darmklachten? Kom dan naar onze lezing! Na afloop geeft Essential Food een heerlijke proeverij.

Lezing: Darmklachten & Essentiële suikers + Proeverij door Marinde & Joan
Lezing: Darmklachten & Essentiële suikers + Proeverij door Marinde & Joan

Tijd en locatie

22 mrt 2023, 19:00 – 21:00

Gorredijk, Langewal 8 B, 8401 DD Gorredijk, Nederland

Over het evenement

Jo-Ann en Marinde zijn Orthomoleculair Darmtherapeuten die gek zijn op het bereiden van gezond voedsel. Samen runnen zij het bedrijf Essential Food. Ze werken met biologische ingrediënten en prebiotische vezels voor de darmbacteriën. Essential Food maakt en verkoopt producten op basis van essentiële suikers.

We weten allemaal dat teveel suiker (glucose) een negatief effect heeft op onze gezondheid. Maar wist jij dat er ook gezonde suikers bestaan die je lichaam nodig heeft. Dit zijn de essentiële suikers en vanuit de wetenschap wordt naar de glycobiologie veel onderzoek gedaan.

Heb jij last van darmklachten? Zoals een opgeblazen gevoel, buikpijn, diarree of obstipatie.

Wil jij weten welke essentiële suikers uit voeding een positieve bijdrage kunnen leveren aan deze darmklachten? Kom dan naar onze lezing! Na afloop geeft Essential Food een heerlijke proeverij. Onze droom is om zoveel mogelijk mensen blij te maken met essentiële suikers!

Voel je welkom bij de Lezing "Darmklachten & Essentiële suikers + Proeverij" van Orthomoleculaire Darmtherapeuten Marinde & Joan op woensdagavond 22 maart van 19:00 - 21:00 bij Daan's Drogisterij. Inloop start v.a. 18:45 en is inclusief koffie/thee en een proeverij. Reserveer op tijd je plek!

Feeling Good with Essential Food, Jo-Ann Martin & Marinde Zwarthoed

Reserveer je plekje via eventbrite.nl

Deel dit evenement

bottom of page