top of page

wo 27 sep

|

Gorredijk

Lezing: Schildklier en gezondheid

Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut & Darmspecialist Bianca Lanenga van Kerngezond & Fit neemt je deze avond mee in de belangrijke rol van de schildklier, hoe je het middels voeding, supplementen en andere leefstijl tips kunt ondersteunen.

Lezing: Schildklier en gezondheid
Lezing: Schildklier en gezondheid

Tijd en locatie

27 sep 2023, 19:30 – 21:00

Gorredijk, Langewal 8 B, 8401 DD Gorredijk, Nederland

Over het evenement

Lezing: Schildklier en gezondheid

De schildklier speelt een belangrijke rol in je gezondheid. Het is als het ware een octopus die met alle organen in verbinding staat. Zo heeft het immuunsysteem, stress, darmen en hersenen een directe relatie met de functie van je schildklier.

Ervaar je of ken je iemand met klachten als haaruitval, koude handen en voeten, geen energie, lastig afvallen, gewichtstoename, droge, koude en bleke huid… Grote kans dat je schildklier op de rem trapt. Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut & Darmspecialist Bianca Lanenga van Kerngezond & Fit neemt je deze avond mee in de belangrijke rol van de schildklier, hoe je het middels voeding, supplementen en andere leefstijl tips kunt ondersteunen.

Datum: Woensdag 27 september

Tijd: 19:30 - 21:00

Prijs: Vrijwillige bijdrage

Reserveer je plekje via de volgende link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lezing-schildklier-en-gezondheid-637117976017?aff=oddtdtcreator

Deel dit evenement

bottom of page