top of page

za 06 jan

|

Gorredijk

Klaas Wilting

Oud-politiewoordvoerder van de Politie Amsterdam Klaas Wilting komt naar het theater om te vertellen over zijn roerige jaren als politieagent en wat hij als woordvoerder van het Amsterdamse politiekorps heeft meegemaakt.

Klaas Wilting
Klaas Wilting

Tijd en locatie

06 jan 2024, 20:15

Gorredijk, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk, Nederland

Over het evenement

CODE BLAUW

Oud-politiewoordvoerder van de Politie Amsterdam Klaas Wilting komt naar het theater om te vertellen over zijn roerige jaren als politieagent en wat hij als woordvoerder van het Amsterdamse politiekorps heeft meegemaakt. Klaas stond bij alle zaken vooraan en dat bleek meer dan genoeg voor een eigen theatershow.   

De ontvoering van Heineken en zijn chauffeur Ab Doderer, verschillende liquidaties, de Yab Yum, brand in de seks- en goktent Casa Rosso, de Satanskerk, de Bijlmerramp, de opkomst van drugs en veel meer… Het geheel wordt voorzien van prachtige filmbeelden uit zijn politietijd en veel nieuwe, in Amsterdam opgenomen beelden.   

Klaas belooft een leerzame, mooie, soms verdrietige en spannende avond. Na afloop verkoopt en signeert Klaas zijn boeken ‘De roerige jaren van een politiewoordvoerder’ en ‘Gevaar loert overal’.   

Een avond waar u absoluut bij wilt zijn.   

Zaterdag 6 januari 2024  

Aanvang 20:15 uur  

Entree: € 15,00 (incl. consumptie)   

Skâns Compleet-arrangement € 12,00 p.p. (vooraf koffie/thee met lekkers, achteraf een drankje met een borrelplankje)  

Indien het niet lukt met het bestellen van de tickets, kunt u een mail sturen naar info@skans.nl. Dan helpen wij u graag verder.

Ga voor meer informatie en ticketverkoop naar www.skans.nl

Deel dit evenement

bottom of page