top of page

zo 22 jan

|

Gorredijk

Concert van het Saxofoonkwartet SAKS

SAKS staat voor lef, plezier, uitdaging en afwisseling en biedt tijdens ieder concert een programma waarin dit het best tot uiting komt. Klassiek en tango tot aan jazz, klezmer en filmmuziek; het kwartet laat graag de mogelijkheden van de saxofoon horen en maakt hierin een reis door de tijd.

Concert van het Saxofoonkwartet SAKS
Concert van het Saxofoonkwartet SAKS

Tijd en locatie

22 jan 2023, 15:00

Gorredijk, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk, Nederland

Over het evenement

Klassiek concert Saks  

SAKS staat voor lef, plezier, uitdaging en afwisseling en biedt tijdens ieder concert een programma waarin dit het best tot uiting komt. Klassiek en tango tot aan jazz, klezmer en filmmuziek; het kwartet laat graag de mogelijkheden van de saxofoon horen en maakt hierin een reis door de tijd. Zo kunt u genieten van de strijkkwartetten van Haydn, Borodin en Monti, spelen ze een drieluik van de Argentijnse componist Piazzolla en gaan ze via Gershwin naar de meer moderne muziek van Itturalde en Nyman. Ondertussen kunt u genieten van het theatrale spel wat dit saxofoonkwartet laat zien. Laat u verrassen!  

'SAKS' (een verwijzing naar de Friese achtergrond van de musici) bestaat sinds 2009, en is uitgegroeid tot een zeer professioneel, kleurrijk en veelzijdig kwartet. Het kwartet heeft in de afgelopen jaren concerten verzorgd in binnen- en buitenland, het werkte samen met verschillende orkesten en speelde o.a. op festivals.  Saks bestaat uit 4 professionele musici: Miriam Stoffelsma (sopraansaxofoon), Jildou Renema (altsaxofoon), Sietske Trinks (tenorsaxofoon) en Marrich Noordmans (baritonsaxofoon).  

Zondag 22 januari 2021 

Aanvang: 15.00 uur 

Entree: € 12,50  (incl. consumptie)  

Skâns drankje met een plankje € 7,50  (na afloop van de voorstelling)

Meer informatie en ticketverkoop op www.skans.nl

Deel dit evenement

bottom of page