top of page

za 11 feb

|

Gorredijk

Arie Vuyk

Arie Vuyk speelt zijn spirituele cabaretprogramma Every Boeddha Happy. Het leven van een boeddhist valt niet mee. Maar je kunt er wel om lachen, want dat is heel spiritueel! Mantra zingen, zen tuinen, zingeving, onzingeving, alles komt langs tijdens deze feel-good cabaret avond!

Arie Vuyk
Arie Vuyk

Tijd en locatie

11 feb 2023, 20:15

Gorredijk, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk, Nederland

Over het evenement

Arie Vuyk speelt zijn spirituele cabaretprogramma Every Boeddha Happy. Het leven van een boeddhist valt niet mee. Maar je kunt er wel om lachen, want dat is heel spiritueel! Mantra zingen, zen tuinen, zingeving, onzingeving, alles komt langs tijdens deze feel-good cabaret avond! De Boeddha deed er zes jaar over om verlicht te worden. Dat is toch niet meer van deze tijd? Arie probeert het op één avond. Lukt hem dat? En raakt ook het publiek verlicht?

Ervaar het zelf. Of: ervaar het Zelf. Dat kan ook. U kunt veilig op de eerste rij zitten (ook op de achterste) en grofheid zit er niet in. Wel een orkaan van grappen, liedjes en typetjes. Arie Vuyk won drie cabaretfestivals, verscheen op televisie en speelde in New York en Reykjavik in het Engels.  

Uit de pers:  

Arie Vuyk laat de wereld lachen (Algemeen Dagblad) 

De lach van herkenning rolt door de zaal (Trouw) 

Arie Vuyk is een natuurtalent (Franca Treur)  

Zaterdag 11 februari 2023 

Aanvang: 20.15 uur 

Entree: € 17,75 (incl. consumptie)  

Skâns drankje met een plankje € 7,50 (na afloop van de voorstelling)

Meer informatie en ticketverkoop op www.deskans.nl

Deel dit evenement

bottom of page