Bedrijventerrein overtoom

In Gorredijk vind je een grote hoeveelheid aan bedrijven. Er bestaan drie grote bedrijventerreinen. De Overtoom, de Badweg en Bedrijventerrein Gorredijk. Ben je als ondernemer geïnteresseerd om kennis te maken met andere bedrijven? Of ben je gewoon op zoek naar meer informatie over bedrijven in Gorredijk? Dan zit je op deze pagina goed. Lees verder en kom meer te weten over het bedrijvenaanbod in Gorredijk.

DJI_01521-2.jpg

Bergsma Meubelen

Meubelwinkel

Met een showroom van 10.000M2 vind je hier alles op het gebied van woninginrichting. Bergsma Meubelen is perfect voor inspiratie op doen en dankzij de goede service slaag je hier altijd.

asset_1_328_w1200_crop.jpg

Alliade Kringloop

Kringloopwinkel

Kringloop Gorredijk bevordert zo veel mogelijk hergebruik van goederen. Daarmee wordt verspilling voorkomen en is dit beter voor het milieu. Hier vind je echte onontdekte pareltjes die dankzij de kringloop een tweede leven krijgen.

Tuindorado 

Tuincentrum

Tuindorado Gorredijk is een compact, compleet en modern tuincentrum net buiten het centrum van Gorredijk. Tuindorado biedt een volledig aanbod voor de dagelijkse tuincentrumboodschappen voor huis, tuin en dier.

gorredijk-1545227678_n.jpg

Janco de Jong

Houtkachelwinkel

De warmte en sfeer die een houtkachel geeft is uniek. Janco de Jong BV is al jarenlang een begrip op het gebied van houtkachels. Daarnaast kan je hier ook terecht voor een uitgebreid buitenassortiment.

17097745_1551548801540952_4530394236016543815_o.jpg
bouwbedrijf-vd-Woude.jpg

Bouwbedrijf van der Woude

Bouwbedrijf

Samenwerking, communicatie en transparantie zijn voor Bouwbedrijf Van der Woude een vanzelfsprekendheid. Het werkveld strekt zich uit over heel Noord-Nederland. Van het realiseren van een droomwoning tot bouw- en renovatieprojecten.

machinebouw_07-800x800.png

Haak Solutions bv

Werktuigkundig ingenieur

Haak is gespecialiseerd in de toeleverbranche en machinebouw. Met een bak aan kennis en expertise in huis wordt er altijd meegedacht met de klant en maatwerk geleverd. 

‘t Waterhuys

Woonwinkel

Met ruim 20 jaar ervaring  besloot eigenaar Diderik van Loef 't Waterhuys op te richten. Naar welk type badkamer je ook op zoek bent , bij 't Waterhuys denken ze graag met je mee.

contact.jpg

Noord-meubels

Woonwinkel

Tafels, stoelen, loungebanken, kasten en decoratie. Noordmeubels maakt het allemaal en dan ook nog eens op maat. Met een bak aan ervaring weet je zeker dat je kwaliteit en service geleverd krijgt.

De-Jong-Gorredijk_exterieur_MG_3203-scaled.jpg
vconsyst.jpg

Vconsyst

Metaalbewerking

Bijdragen aan een zo functioneel mogelijke maar veilige samenleving is waar Vconsyst naar streeft. Door dynamisch te werken in combinatie met passie voor het werk. Metaalbewerking op maat.

machinebouw_07-800x800.png

Hunter Banden

Bandenwinkel

Al sinds 1988 is Hunter-Banden de bandenspecialist van het noorden. Voor uitlijnen, nieuwe banden of velgen en gebruikte materialen kan je bij deze zaak in Gorredijk terecht.