top of page

Wed, Sep 27

|

Gorredijk

Lezing: Schildklier en gezondheid

Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut & Darmspecialist Bianca Lanenga van Kerngezond & Fit neemt je deze avond mee in de belangrijke rol van de schildklier, hoe je het middels voeding, supplementen en andere leefstijl tips kunt ondersteunen.

Lezing: Schildklier en gezondheid
Lezing: Schildklier en gezondheid

Time & Location

Sep 27, 2023, 7:30 PM – 9:00 PM

Gorredijk, Langewal 8 B, 8401 DD Gorredijk, Nederland

About the event

Lezing: Schildklier en gezondheid

De schildklier speelt een belangrijke rol in je gezondheid. Het is als het ware een octopus die met alle organen in verbinding staat. Zo heeft het immuunsysteem, stress, darmen en hersenen een directe relatie met de functie van je schildklier.

Ervaar je of ken je iemand met klachten als haaruitval, koude handen en voeten, geen energie, lastig afvallen, gewichtstoename, droge, koude en bleke huid… Grote kans dat je schildklier op de rem trapt. Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut & Darmspecialist Bianca Lanenga van Kerngezond & Fit neemt je deze avond mee in de belangrijke rol van de schildklier, hoe je het middels voeding, supplementen en andere leefstijl tips kunt ondersteunen.

Datum: Woensdag 27 september

Tijd: 19:30 - 21:00

Prijs: Vrijwillige bijdrage

Reserveer je plekje via de volgende link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lezing-schildklier-en-gezondheid-637117976017?aff=oddtdtcreator

Share this event

bottom of page