top of page
20221016132659_IMG_3150.jpg

Ontdek Gorredijk

What to do?

VisitGorredijk

VisitGorredijk is het platform waar je informatie over het dorp Gorredijk en omgeving kan vinden. We zorgen ervoor dat je niks mist van evenementen en activiteiten, altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in het dorp en zetten Gorredijk online zo goed en duidelijk mogelijk op de digitale kaart. Voor inwoners, ondernemers en toeristen.

Onze opdracht is om Gorredijk online zichtbaar te laten zijn, activiteit en ontwikkeling in het dorp te creëren en om alvast naar de toekomst te kijken. De toekomst staat vol uitdagingen waar we vroeg of laat mee te maken zullen krijgen. Mede dankzij de samenvoeging van VisitGorredijk en winkeliersvereniging WHI is het nu mogelijk om ook meer te gaan doen voor het dorp. Evenementen, lokale initiatiefnemers, eigen inwoners, ondernemers en de Gemeente Opsterland willen dat Gorredijk ook in de toekomst een grote regiofunctie blijft vervullen. Daar is een visie voor nodig. Een plan waar we met ons allen naar toe werken zodat het dorp ook in de toekomst kan blijven bestaan.  Daar werken we hard aan en zal later meer informatie over gedeeld worden.

Logo-Gorredijk-download.png

Use of photos

The photos on this website were taken by Slagge.nl,  VisitGorredijk and third parties. There is a lot of time in collecting photos with the correct citation. That is why the photos can only be used on other platforms with the permission of the associated party. This is to avoid misunderstandings. Would you still like to use a photo from this website or the social media accounts? Please contact us at visitgorredijk@gmail.com

Blijf op de hoogte

  • LinkedIn
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page