top of page
20220602192719_IMG_2786.jpg

Ontdek Gorredijk

What to do?

Wat doet een centrummanager?

Een centrummanager is als het ware de spin in het web. Hij/zij staat in contact met allerlei betrokken partijen en houdt de lijntjes kort. De leidraad voor de centrummanager is de lange termijnvisie en ambities van het dorp of regio. Door deze visie scherp te houden bij alle betrokkenen wordt er samen gebouwd aan de toekomst van het gebied.

Foto's 10-8-2023 HR (13).jpg

Beste bezoeker. Hartelijk welkom op deze website en hopelijk ook snel in Gorredijk. Mijn naam is Jaimy Bethlehem. Oprichter van het platform VisitGorredijk en centrummanager van Gorredijk. Ik kan mijn werk als uitdagend, spannend en een uit de hand gelopen hobby noemen. Veel dingen die ik nu als werk doe deed ik vroeger al omdat ik het ontzettend interessant vond. 

Praten met ondernemers, het Plaatselijk Belang, de Gemeente Opsterland en natuurlijk met de winkeliersvereniging WHI. Ik bevind mij vaak in het midden van allerlei projecten, evenementen en activiteiten rondom het dorp Gorredijk. Voordeel; Ik ben vaak van alles op de hoogte. Nadeel; Een tekort aan tijd. Maar over het algemeen loopt alles goed met elkaar samen en weet ik het dankzij de hulp van vrijwilligers, inwoners en ondernemers in goede banen te leiden.

Sinds september 2022 heb ik de functie centrummanager naast mijn werk als online marketeer en dronepiloot erbij gekregen. Er gebeuren mooie dingen in Gorredijk. Nieuwe mensen staan op wat de oudere generaties ook weer motiveert. En andersom ook. Oudere generaties delen hun kennis met de nieuwe generaties. Projecten komen van de grond, partijen steken de koppen bijeen en er komt weer ''reuring'' in het dorp. Gorredijk staat voor mijn gevoel aan de voet van een mooi aantal jaren.

Ben jij als ondernemer of inwoner geïnteresseerd in gorredijk?

Ben je geïnteresseerd in Gorredijk en zie je jezelf graag een rol vervullen in bijvoorbeeld de activiteitencommissie of een andere werkgroep? Ben je een ondernemer die zich in Gorredijk wil vestigen en een pand zoekt? Of heb je een plan dat je graag met ons wil delen? Meldt je dan bij de centrummanager en steek je handen uit de mouwen voor het dorp Gorredijk. Hoe meer mensen we bij elkaar krijgen hoe meer er in het dorp gebeurd. Samen voor een leefbaarder Gorredijk. Voor iedereen.

Doe een berichtje als je interesse hebt

Blijf op de hoogte

  • LinkedIn
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
bottom of page