top of page

Wed, Jan 17

|

Gorredijk

Wot krije we no op 17 januari 2024?!

Iedereen die iets met Gorredijk te maken heeft of simpelweg interesse heeft in Gorredijk mag deze avond op woensdag 17 januari niet missen! Kom allen naar de theaterzaal van de Skans!

Wot krije we no op 17 januari 2024?!
Wot krije we no op 17 januari 2024?!

Time & Location

Jan 17, 2024, 7:30 PM

Gorredijk, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk, Nederland

About the event

De Projectgroep Dorpsplannen organiseert op woensdag 17 januari een burgerparticipatiebijeenkomst waaruit duidelijk moet worden wat inwoners belangrijk vinden. Doel: een leefbaarder dorpskern in 2030.

De bijeenkomst van 17 januari wordt op bijzondere wijze gehouden. De avond wordt geleid door presentator Gerben Bouma en omvat negen thema’s waaronder bereikbaarheid, wonen, groen en water. Na de introductie volgt de eerste ronde waarin de dorpelingen bij een thema gaan staan dat hen aanspreekt. Pennen, flipover en papier liggen klaar om ideeën en belangrijke punten over dit thema op te schrijven of te tekenen. Ondertussen typen projectgroepleden zoveel mogelijk van de gebruikte woorden al in het systeem dat deze woordgroepen projecteert op een groot scherm.

Na nog twee rondes, zodat elke bezoeker drie thema’s heeft kunnen kiezen, wordt dan duidelijk wat inwoners van Gorredijk belangrijk vinden; de meest gebruikte woorden worden het grootst geprojecteerd. Projectgroep Dorpsplannen verwacht dat ook raadsleden langskomen. “En dizze jûn moat foar de gemeente ek it bewiis wêze om in foarskotkrediet mooglik te meitsjen om plannen te realisearjen.”

Meer informatie op de websitepagina van visitgorredijk.nl/dorpsplannen

Share this event

bottom of page