top of page

Fri, May 17

|

Gorredijk

Hans Aarsman

Hans Aarsman (1951) was een gevierd fotograaf toen hij besloot te stoppen. Tegenwoordig kijkt hij liever naar foto's van anderen, met net zo’n speurende blik als Sherlock Holmes.

Hans Aarsman
Hans Aarsman

Time & Location

May 17, 2024, 8:15 PM

Gorredijk, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk, Nederland

About the event

Het dectiveparadijs

Hans Aarsman (1951) was een gevierd fotograaf toen hij besloot te stoppen. Tegenwoordig kijkt hij liever naar foto's van anderen, met net zo’n speurende blik als Sherlock Holmes. Zo hangt hij als een detective met een loep boven foto’s voor zijn wekelijkse rubriek 'De Aarsman Collectie' in de Volkskrant.    

Iedereen is elke dag bezig om uit een waarneming een theorie af te leiden. Maar omdat we vaak niet stilstaan bij deze handeling, worden er veel kapitale fouten bij gemaakt. Het zou dus geen kwaad kunnen om dat proces eens onder de loep te nemen. Dat is waar Aarsman u in zijn vijfde theaterprogramma ‘Het Detectiveparadijs’ in meeneemt. Door bewustwording hiervan, maakt hij het leven een stuk vrolijker. Minder zorgen, minder poeha, betere ideeën, beter beslissingen, wie wil dat nou niet? Met behulp van nieuwsfoto’s doet Aarsman die methode uit de doeken, en dan is het tijd voor een heuse cold case. Volop genieten dus deze avond!   

Vrijdag 17 mei 2024 

Aanvang 20:15 uur  

Entree: € 21,00 (incl. consumptie)   

Skâns Compleet-arrangement € 12,00 p.p. (vooraf koffie/thee met lekkers, achteraf een drankje met een borrelplankje)  

Indien het niet lukt met het bestellen van de tickets, kunt u een mail sturen naar info@skans.nl. Dan helpen wij u graag verder.

Ga voor meer informatie en ticketverkoop naar www.skans.nl

Share this event

bottom of page