top of page

Sat, Mar 25

|

Gorredijk

Gurbe, Piter en Marcel

'Wanted ... Alive' is de titel die de Friese singer/songwriters Gurbe Douwstra, Marcel Smit en Piter Wilkens hebben gegeven aan hun nieuwste liedjesprogramma in de serie 'Frisicana'.

Gurbe, Piter en Marcel
Gurbe, Piter en Marcel

Time & Location

Mar 25, 2023, 8:15 PM

Gorredijk, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk, Nederland

About the event

'Wanted ... Alive' is de titel die de Friese singer/songwriters Gurbe Douwstra, Marcel Smit en Piter Wilkens hebben gegeven aan hun nieuwste liedjesprogramma in de serie 'Frisicana'. De titel is een kleine knipoog naar de vorige show van de heren waarin een aantal covers te horen was van inmiddels overleden artiesten.    

In deze vierde editie van de Frisicana-reeks hebben zij vooral liedjes gekozen van nog levende, maar daarom niet minder legendarische artiesten. Het brede Americana-genre blijkt een welhaast onuitputtelijke bron van mooie liedjes te zijn. Deze keer is er repertoire te horen van onder andere Paul Simon, Dolly Parton, Joe Ely, Richard Thompson, Willie Nelson en Kris Kristofferson. 

Daarnaast natuurlijk veel liedjes uit het eigen repertoire van Piter, Marcel en Gurbe. Nieuw en oud en zowel afzonderlijk als gezamenlijk geschreven.    

Frisicana IV - Wanted ... Alive', drie Friese singer/songwriters op zoek naar hun muzikale roots.   

Zaterdag 25 maart 2023  

Aanvang 20.15 uur  

Entree: €17,50 (incl. consumptie)   

Skâns drankje met een plankje € 7,50   (na afloop van de voorstelling)

Meer informatie en ticketverkoop op www.deskans.nl

Share this event

bottom of page