top of page

Sun, Mar 31

|

Gorredijk

Ensemble Four Seasons

Op deze lentemiddag van eerste Paasdag hoort en ziet u Vivaldi en Piazolla samen in één concert. Uitvoerend orkest is het ‘Four Seasons Ensemble’, onder artistieke leiding van Christiaan van Hemert.

Ensemble Four Seasons
Ensemble Four Seasons

Time & Location

Mar 31, 2024, 3:00 PM

Gorredijk, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk, Nederland

About the event

Van Vivaldi tot Piazzolla

Op deze lentemiddag van eerste Paasdag hoort en ziet u Vivaldi en Piazolla samen in één concert. Uitvoerend orkest is het ‘Four Seasons Ensemble’, onder artistieke leiding van Christiaan van Hemert. Het ensemble bestaat uit vijf strijkers (viool, cello en contrabas), bandoneon en piano/klavecimbel. Voor de pauze hoort u de “Quattro Stagioni” (de vier jaargetijden) van Vivaldi, door hem gecomponeerd rond 1719 in Mantua, Italië.   

Na de pauze volgt Piazolla’s “Las cuatros estaciones porteñas” (de vier jaargetijden van Buenos Aires, Argentinië). Piazzola schreef zijn stuk rond 1965 met ook een lente, zomer, herfst en winter waarin de tango centraal staat.   

Wat hebben deze composities, ondanks de verschillende achtergronden en stijl van de componisten, toch met elkaar gemeen? Dat merkt u tijdens dit klassieke concert. Na deze twee grote werken volgen enkele verrassende topstukken van Astor Piazolla. Van Hemert voorziet het concert van boeiende en hilarische anekdotes.   

Zondag 31 maart 2024  

Aanvang 15:00 uur  

Entree: € 22,50 (incl. consumptie)   

Skâns Compleet-arrangement € 12,00 p.p. (vooraf koffie/thee met lekkers, achteraf een drankje met een borrelplankje)  

Indien het niet lukt met het bestellen van de tickets, kunt u een mail sturen naar info@skans.nl. Dan helpen wij u graag verder.

Ga voor meer informatie en ticketverkoop naar www.skans.nl

Share this event

bottom of page