top of page

Sat, Apr 13

|

Gorredijk

Elske DeWall

Stap binnen in de magische wereld van Elske DeWall, een Nederlandse zangeres met een ongeëvenaarde stem en charisma. Elske staat bekend om haar prachtige nummers en unieke geluid en nu kunt u haar live ervaren!

Elske DeWall
Elske DeWall

Time & Location

Apr 13, 2024, 8:15 PM

Gorredijk, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk, Nederland

About the event

Live & Accoustic

Stap binnen in de magische wereld van Elske DeWall, een Nederlandse zangeres met een ongeëvenaarde stem en charisma. Elske staat bekend om haar prachtige nummers en unieke geluid en nu kunt u haar live ervaren! Maar dat is nog niet alles, want Elske treedt op als trio, begeleid door haar getalenteerde zus Femke (uit Gorredijk!) en Peter Krako.   

Tijdens deze show zullen Elske en haar bandleden u meenemen op een muzikale reis. Het repertoire van de show bestaat uit een mix van energieke covers en gloednieuw eigen materiaal. Uiteraard zal haar single ‘Crusade’, die werd bekroond tot Radio 2 TopSong, niet ontbreken. Het belooft dus een avond vol muzikale verrassingen te worden!   

Mis deze kans niet om Elske DeWall in deze unieke setting te zien optreden! Laat u betoveren door haar muziek en geniet van een avond vol prachtige nummers en bijzondere momenten.   

Zaterdag 13 april 2024 

Aanvang 20:15 uur  

Entree: € 22,50 (incl. consumptie)   

Skâns Compleet-arrangement € 12,00 p.p. (vooraf koffie/thee met lekkers, achteraf een drankje met een borrelplankje)  

Indien het niet lukt met het bestellen van de tickets, kunt u een mail sturen naar info@skans.nl. Dan helpen wij u graag verder.

Ga voor meer informatie en ticketverkoop naar www.skans.nl

Share this event

bottom of page