top of page

Sat, Jan 13

|

Gorredijk

Celtic Sparks

Ervaar de energie van Ierse dans met Celtic Sparks! Voor het eerst bundelen enkele van de meest getalenteerde Nederlandse muzikanten en dansers hun krachten voor deze avond vol muziek en dans.

Celtic Sparks
Celtic Sparks

Time & Location

Jan 13, 2024, 8:15 PM

Gorredijk, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk, Nederland

About the event

A Trip to Ballygonefishin (i.s.m. 't Nut Gorredijk)

Ervaar de energie van Ierse dans met Celtic Sparks! Voor het eerst bundelen enkele van de meest getalenteerde Nederlandse muzikanten en dansers hun krachten voor deze avond vol muziek en dans. Hun debuutshow “A Trip to Ballygonefishin” is een show vol vingervlug spel, oorstrelende zang en dans waar de vonken vanaf spatten. Mis het niet!   

Celtic Sparks volgt in de voetsporen van bekende shows als Riverdance en Lord of the Dance, waarbij Ierse muziek en dans op een overweldigende manier gepresenteerd worden. Met maar liefst 12 dansers en 7 muzikanten trakteert  Celtic Sparks u op een onvergetelijke ervaring. De show is gevuld met originele composities en choreografieën, met een ruime variatie aan geluiden, van prachtige, melodieuze Keltische ballades tot de bekende roffelende Ierse tapdans.   

Zaterdag 13 januari 2024  

Aanvang 20:15 uur  

Entree: € 25,00 (incl. consumptie)  

Nut-leden: € 22,50 (incl. consumptie)   

Skâns Compleet-arrangement € 12,00 p.p. (vooraf koffie/thee met lekkers, achteraf een drankje met een borrelplankje)  

Indien het niet lukt met het bestellen van de tickets, kunt u een mail sturen naar info@skans.nl. Dan helpen wij u graag verder.

Ga voor meer informatie en ticketverkoop naar www.skans.nl

Share this event

bottom of page