top of page

Sun, Oct 01

|

Gorredijk

Céline Janssen

Eigentijdse opera is hip, grappig, sexy en ontroerend! Dat laat de jonge sopraan Céline Janssen op een leuke, luchtige manier zien met haar theatervoorstelling ‘Opera voor Dummies’.

Céline Janssen
Céline Janssen

Time & Location

Oct 01, 2023, 3:00 PM

Gorredijk, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk, Nederland

About the event

Opera voor Dummies

Eigentijdse opera is hip, grappig, sexy en ontroerend! Dat laat de jonge sopraan Céline Janssen op een leuke, luchtige manier zien met haar theatervoorstelling ‘Opera voor Dummies’. In iedereen schuilt wel een operafan. Vroeger was opera bedoeld voor het volk, maar hoe is dat in deze tijd?    

Ze verraste bij het SBS6 zangprogramma ‘We Want More’ alle juryleden met haar versie van opera. Ze ‘ver-opera-de’ het rock-lied ‘Who Wants To Live Forever’ van Queen en werd unaniem naar de halve finale gestemd. Naast opera zingt ze ook pop, jazz en zelfs een beetje rock. Door verschillende genres met elkaar te mixen en populaire liedjes in een totaal ander jasje te steken, spreekt ze met opera op deze manier een breed publiek aan.   

Toegankelijk voor iedereen én u leert er ook nog wat van!   

Zondag 1 oktober 2023  

Aanvang 15.00 uur  

Entree: € 17,50 (incl. consumptie)   

Skâns Compleet-arrangement € 12,00 p.p. (vooraf koffie/thee met lekkers, achteraf een drankje met een borrelplankje)  

Indien het niet lukt met het bestellen van de tickets, kunt u een mail sturen naar info@skans.nl. Dan helpen wij u graag verder.

Ga voor meer informatie en ticketverkoop naar www.skans.nl

Share this event

bottom of page