top of page

Thu, Oct 12

|

Gorredijk

Bert Heerink & Andre Becker

Zanger Bert Heerink werd in de jaren ‘80 bekend als de zanger van de rockband Vandenberg en scoorde de wereldhit ‘Burning Heart’. Daarna is Heerink niet meer van het podium af geweest.

Bert Heerink & Andre Becker
Bert Heerink & Andre Becker

Time & Location

Oct 12, 2023, 8:15 PM

Gorredijk, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk, Nederland

About the event

Heroes of Rock

Zanger Bert Heerink werd in de jaren ‘80 bekend als de zanger van de rockband Vandenberg en scoorde de wereldhit ‘Burning Heart’. Daarna is Heerink niet meer van het podium af geweest. Een Nederlandstalige carrière volgde met een gouden plaat als beloning voor de Top 10 hit ‘Juli July’. Heerink schitterde daarna jarenlang als frontman van Kayak, waarmee hij vier albums maakte. Ook als vertolker van de klassieke nummers uit de Disney kraker “Tarzan” (waarvoor hij samenwerkte met Phil Collins) brachten hem grote naamsbekendheid.     

Bij de band Pink Floyd Project ontmoet hij André Becker, gitarist en ‘geestelijk vader’ van Pink Floyd Project. Deze band wordt al enkele jaren gezien als één van de beste Pink Floyd tributebands van Europa. Becker speelde onder meer met Waylon en Van Dik Hout.    

De fijne samenwerking tussen Bert en André binnen en ook buiten het PFP was reden om de hoofden bij elkaar te steken voor een programma waarin beide muzikanten hun muzikale talenten nog eens extra kunnen benadrukken. Want hoe in de wereld krijgt men het voor elkaar om met één gitaar en twee stemmen een volledig rockprogramma te brengen, waarbij u geen seconde het idee hebt de nummers te kort te doen? Dát is dus de Heroes of Rock; een avond lang genieten, herkennen en uiteraard meedoen om er met elkaar een geweldige avond van te maken.    

De tickets zijn standaard staplaatsen. Mocht u op het balkon willen zitten, neem dan telefonisch contact met ons op via 0513-468600 of mail naar info@skans.nl. Dan reserveren wij deze plaatsen voor u.  

Donderdag 12 oktober 2023 (staconcert) 

Aanvang 20:15 uur  

Entree: € 17,50 (incl. consumptie)   

Skâns Compleet-arrangement € 12,00 p.p. (vooraf koffie/thee met lekkers, achteraf een drankje met een borrelplankje)  

Indien het niet lukt met het bestellen van de tickets, kunt u een mail sturen naar info@skans.nl. Dan helpen wij u graag verder.

Ga voor meer informatie en ticketverkoop naar www.skans.nl

Share this event

bottom of page