top of page

Sun, Jan 29

|

Gorredijk

Alexander Brousard

Met het programma “Le Canzoni Italiane” keert Alexander Broussard terug naar zijn roots. De geboren Italiaanse pianist/zanger speelt en zingt een keur van klassiekers waarmee hij grootgebracht is en wisselt dat af met moderne internationale successen.

Alexander Brousard
Alexander Brousard

Time & Location

Jan 29, 2023, 3:00 PM

Gorredijk, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk, Nederland

About the event

Alexander Brousard   

Le Canzoni Italiane   

Met het programma “Le Canzoni Italiane” keert Alexander Broussard terug naar zijn roots. De geboren Italiaanse pianist/zanger speelt en zingt een keur van klassiekers waarmee hij grootgebracht is en wisselt dat af met moderne internationale successen. U kunt een sfeervol repertoire verwachten dat u in luttele seconden meevoert naar het hart van de Italiaanse cultuur met vanzelfsprekend de passie die daarbij hoort. Van Ramazzotti tot Pavarotti, van Zucchero tot Bocelli, van traditionals tot pop: het komt allemaal voorbij in deze voorstelling waar vuur en melancholie elkaar omarmen. 

Alexander laat zijn zang en pianospel begeleiden door: Marcello Briganti op bas, Freek Volkers op gitaar en Ed Volkers op drums  Ariënne Groenewoud - zang Sendi  - saxofoon  

Zondag 29 januari 2023 

Aanvang: 15.00 uur  

Entree: 25,00 (Incl. consumptie)  

Skâns drankje met een plankje € 7,50   (na afloop van de voorstelling

Meer informatie en ticketverkoop op www.skans.nl

Share this event

bottom of page