top of page

Sun, Feb 26

|

Gorredijk

Alderliefste

Gerard Alderliefste weet als geen ander zijn liefde voor het Franse chanson over te brengen op zijn publiek. Ditmaal staat de zanger met zeven muzikale collega's op het podium met Une belle histoire.

Alderliefste
Alderliefste

Time & Location

Feb 26, 2023, 3:00 PM

Gorredijk, Loaijersstrjitte 2, 8401 DV Gorredijk, Nederland

About the event

Gerard Alderliefste weet als geen ander zijn liefde voor het Franse chanson over te brengen op zijn publiek. Ditmaal staat de zanger met zeven muzikale collega's op het podium met Une belle histoire. Samen brengen ze de grootste Franse hits van onder meer Michel Fugain, Julien Clerc, Edith Piaf, Stromae en Charles Aznavour weer tot leven. Waan je op een echt Frans dorpsfeest met dit topgezelschap!  

Gerard Alderliefste Alderliefste vergaart landelijke bekendheid door zijn deelname aan het Nationaal Songfestival in het jaar 2000, waar hij samen met zijn band het nummer 'Evenwicht' vertolkt. Na deelname aan het Concours de la Chanson in 2003 scoort hij een grote hit met 'Vivre/Laat me', dat hij samen met Ramses Shaffy en Liesbeth List opneemt. Ook met Paul de Leeuw neemt hij een duet op: 'Une belle histoire/een mooi verhaal' verschijnt in 2007.  

Zondag 26 februari 2023  

Aanvang 15.00 uur 

Entree: € 20,00 (incl. consumptie)  

Skâns drankje met een plankje € 7,50  (na afloop van de voorstelling)

Meer informatie en ticketverkoop op www.deskans.nl

Share this event

bottom of page