Bedrijven

In Gorredijk vind je een grote hoeveelheid aan bedrijven. Ben je als ondernemer geïnteresseerd om kennis te maken met andere bedrijven? Of ben je gewoon op zoek naar meer informatie over bedrijven in Gorredijk? Dan zit je op deze pagina goed. Lees verder en kom meer te weten over het bedrijvenaanbod in Gorredijk.

Drukkerij & copyshop lageveen

Met meer dan 95 jaar ervaring in grafisch ontwerpen mag je er vanuit gaan dat Drukkerij Lageveen kwaliteit levert. Deze kleinschalige drukkerij vind je midden in Gorredijk. Ze zijn gespecialiseerd in het realiseren van persoonlijke wensen. Geen massadrukkerij maar een drukkerij met maatwerk.

download (5)_edited.jpg

ZiuZ visual intelligence

Slimme innoverende en visuele informatietechnologie voor de zorgindustrie. Dat is waar ZiuZ naar streeft. Maar ook technische ondersteuning op andere vakgebieden is waar ZiuZ uniek en gespecialiseerd in is. Met een groot hoofdkantoor in Gorredijk is de specialisatie in meerdere vakgebieden mogelijk geworden.

logo-ziuz.png

Haak solutions bv

Haak is gespecialiseerd in de toeleverbranche en machinebouw. Met een bak aan kennis en expertise in huis wordt er altijd meegedacht met de klant en maatwerk geleverd. 

download (6).png

Metaalbewerking Vconsyst

Bijdragen aan een zo functioneel mogelijke maar veilige samenleving is waar Vconsyst naar streeft. Door dynamisch te werken in combinatie met passie voor het werk. Metaalbewerking op maat.

vconsyst.jpg

‘t Waterhuys
 

Met ruim 20 jaar ervaring  besloot eigenaar Diderik van Loef 't Waterhuys op te richten. Naar welk type badkamer je ook op zoek bent , bij 't Waterhuys denken ze graag met je mee.

Logo-t-Waterhuys-v2.0.png

Kenonz detachering
 

Kenonz is ooit gestart in Gorredijk en inmiddels uitgegroeid tot 4 locaties van waaruit ruim 400 mensen worden gedetacheerd. Het detacheren van talentvolle mensen naar ambitieuze werkgevers is bij Kenonz een succes.

favicon.png

Bouwbedrijf van der woude

Samenwerking, communicatie en transparantie zijn voor Bouwbedrijf Van der Woude een vanzelfsprekendheid. Het werkveld strekt zich uit over heel Noord-Nederland. Van het realiseren van een droomwoning tot bouw- en renovatieprojecten.

cropped-Woude-logo-zonder-wolvega2.jpg

autobedrijf ivo veenstra

Perfecte service, een scherpe prijs, een groot aanbod en oplossingsgericht denken. Dat is waar Autobedrijf Ivo Veenstra voor staat.  Voor reparaties of de aankoop van een auto zit je hier goed.

download.jpg

Noordmeubels.nl
 

Tafels, stoelen, loungebanken, kasten en decoratie. Noordmeubels maakt het allemaal en dan ook nog eens op maat. Met een bak aan ervaring weet je zeker dat je kwaliteit en service geleverd krijgt.

logo-noordmeubels.jpg

Hunter-banden
 

Al sinds 1988 is Hunter-Banden de bandenspecialist van het noorden. Voor uitlijnen, nieuwe banden of velgen en gebruikte materialen kan je bij deze zaak in Gorredijk terecht.

logo.png

Ontbreekt er een bedrijf?

Laat het ons weten. Neem contact met ons op via de contactpagina en dan zorgen wij ervoor dat het bedrijf zichtbaar wordt op deze website!